Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Niels Jørgen Jensen, administrerende direktør for Fårup Sommerland ved nordjyske Blokhus, ser ”flere positive vinde” inden årets sæson starter den 27. april. Det skriver Turisme24.dk.

”Jeg kan blandt andet kigge på to ting. Det høje antal forhåndssolgte sæsonkort samt bookinger på såvel overnatninger som events på vores Hotel Fårup. Salget af sæsonkort overgår på nuværende tidspunkt tidligere år,” siger Niels Jørgen Jensen.

Foruden plads til møder, konferencer, fester og så videre, har Fårup Hotel inde i selve forlystelsesparken 53 værelser. Men en ny overnatningsattraktion fra i år bliver to trætophytter i sammenhæng med hotellet, hvor der er plads til syv overnattende gæster i hver hytte.

I år, siger Niels Jørgen Jensen, der i øvrigt også er formand for bestyrelsen i Visit Denmark, bruger Fårup Sommerland op mod 35 millioner kroner på en udvidelse af sit badeland, Aquapark, som forlystelsesparken allerede betegner som Danmarks i forvejen største vandland.

Investeringen, der forventes at åbne til juni, giver blandt andet Danmarks to største, højeste og længste vandrutsjebaner, et nyt børnevandland og opdaterede omklædningsfaciliteter. I alt har Fårup Sommerland omkring 60 forlystelser og aktiviteter.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Overskuddet er vokset hos kendt forlystelsespark

Den tragiske ulykke, som ramte Tivoli Friheden i 2022 betød, at 2023 blev et år uden forlystelsesparkens største attraktion. Det til trods lykkedes det for parken at øge overskuddet, og samtidig er besøgstallet hævet markant.

Legoland skal have ny direktør

Efter 10 år på posten vælger Legolands direktør, Christian Woller, nu at takke af, men han siger dog langt fra farvel til Legolands brand. Jagten går nu ind på en ny direktør.

Log ind