Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En byttehandel mellem ejendomsudvikleren Sæby Havnefront A/S og Frederikshavn Kommune kan bane vejen for, at der bliver etableret en havnepromenade ud for et kommende nyt hotel, der er del af et storstilet projekt, ejendomsudvikleren har planer om at opføre – et projekt, som også inkluderer leje- og ejerlejligheder, der blev præsenteret for godt et år siden. Det skriver Turistmonitor.dk.

I byttehandlen har Frederikshavn Kommune sikret sig retten til et areal langs havnebassinet, mens Sæby Havnefront A/S får mulighed for at indlemme en stribe jord langs Sdr. Ringvej i projektområdet. Ifølge Licitationen har arealerne nogenlunde samme størrelse og vurderes også til at have samme værdi.

”Det er selvfølgelig i kommunens interesse, at der kan laves den her havnepromenade, men vi er også godt tilfredse med at have fået det her jord ud mod Sdr. Ringvej. Jeg synes egentlig, at det her er en løsning, der er fornuftig for alle parter,” udtaler Kaj Christiansen, der er en af de tre personer bag Sæby Havnefront A/S.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Log ind