Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ingen hemmelighed, at hotel- og restaurationsbranchen har svært ved at finde hænder og hoveder nok. Men problemet er også større end i andre brancher. Det skriver Turisme24.dk.
Nu går Hotel Europa nye veje i jagten på en kok, som skal være en del af køkkenteamet, som primært står for maden på hotellets skotske pub, Fox and Hounds. Hotellet udlover nemlig en dusør til den person, der kan finde en kok til hotellet.
”Vi udlover en dusør på 5.000 kroner til den der finder den rette til jobbet. Personen skal være ansat i minimum 6 måneder inden dusøren udbetales,” skriver hotellet på Facebook.
Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Finalisterne til Årets Kok og Årets Tjener 2026 er fundet
23-11-2025
-
Madklubben til HORESTA Årsdag 2025: Digitalisering starter der, hvor gæsten ikke ser det
23-11-2025
-
Restaurant Insights 2025: Få ny viden og inspiration til restaurantdriften
23-11-2025
-
HORESTA: Regeringens satsning på erhvervsturismen er et stærkt signal
23-11-2025
PRESSEKLIP
-
Beskæftigelsen fortsatte med at stige i september
21-11-2025
-
Mødeturisme og grøn omstilling får millionløft af staten
21-11-2025
-
Nye kystprojekter får luft under vingerne
21-11-2025
-
HORESTA: Strategisk turismeløft er godt – men bør følges op af bedre konkurrencevilkår
21-11-2025
-
Øresundslinjen bliver nu mere batteridrevet
21-11-2025
-
Klima og turisme forenes i ny storattraktion i Roskilde
21-11-2025