Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aage V. Jensens Fonde har nu solgt hotelejendommen Comwell Køge Strand Hotel, der siden 2013 har været drevet af Comwell Hotels. Ejendommen er blevet erhvervet af ejendoms- og udviklingsselskabet AKF, der i fortsat samarbejde med Comwell vil drive hotellet og bidrage til dets videre udvikling.

”Comwell Køge Strand er fondens eneste tilbageværende hotelejendomsinvestering, og vi er glade for at overdrage ejendommen til nye, professionelle ejere, som i samarbejde med Comwell kan videreudvikle hotelvirksomheden,” udtaler Mette Skov på vegne af Aage V. Jensen Fonde.

Koncernchef Peter Schelde fra Comwell udtaler:

”Det er nu 10 år siden, vi overtog driften af det tidligere Hotel Hvide Hus i Køge. Vi har i årene haft et nært og godt samarbejde med Aage V. Jensens Fonde, og vi ser frem til at udvikle hotelforretningen i Køge yderligere, nu med AKF som ejer af ejendommen”.

Stort hotelbyggeri i Aarhus midtby er gået i gang

Selvom det tog sin tid at få de rette godkendelser til at begynde opførslen af Comwells store tilbygning, så er det ikke til at overhøre, at entreprenøren nu har fået grønt lys til at gå i gang.

Log ind