Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jeppe Møller-Herskind, viceadm. direktør i HORESTA, understreger, at syrerne er en nødvendig del af branchen, da de besætter stillinger som rengøring, opvask og sengeopredning, som danske virksomheder har svært ved at rekruttere til.

Ifølge Danmarks Statistik arbejdede 2.295 syrere i branchen sidste år, hvilket har bidraget væsentligt til branchens vækst.

Han pointerer, at deres hjemrejse kan efterlade et betydeligt hul i en tid, hvor mange hoteller og restauranter allerede kæmper med mangel på arbejdskraft.

Læs hele historien på TV 2 Kosmopol

Læs også mere på DR.dk

Kickstart foråret: Tag efteruddannelse allerede til januar

Fra januar og henover foråret 2026 udbydes en række målrettede kurser med efteruddannelse for hele branchen. Under navnet ’Ja tak efteruddannelse’ samles en vifte af muligheder for at styrke faglighed, arbejdsglæde og motivation i din virksomhed.

Log ind