Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det kan være nærmest umuligt at få en taxa til at hente ens gæster.

Ifølge en ny medlemsundersøgelse som brancheorganisationen HORESTA står bag, viser at hele 81% af deres medlemmer i provinsen oplever stor mangel på taxaer. Det skriver TV2 Kosmopol.

Undersøgelsen viser samtidig, at det er blevet lettere at få en hyrevogn i København - som det eneste sted i landet. Dog har 29% af HORESTAs medlemmer her svaret, at de også oplever problemer.

I nogle byer har spisestederne og hotellerne været tvunget til at tænke alternativt for at få gæsterne kørt hjem, forklarer Jeppe Møller-Herskind:

- Det ikke er unormalt, at tjenere eller kokke eller andet personale på stederne rent faktisk sidst på aftenen vælger at køre deres gæster hjem selv. Og der er udfordringen lige nu, at det må de jo ikke, hvis de skal have penge for det, og dermed bliver det knap så morsomt for virksomhederne.

Du kan læse hele historien på tv2kosmopol.dk

Trods forventninger: Kæde lander millionoverskud

Egentlig forventede man ikke overskud i 2023 i den lokalforankrede hotelkæde Bornholm Hotels. En netop offentliggjort årsrapport viser dog et millionoverskud, og kædens direktør er tilfreds.

Log ind