Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Forventningerne er enorme, potentialet er mindst lige så stort, men vejen mod målet er knap så simpel og fyldt med udfordringer.

Så kort kan man gøre status på den nationale dataplatform VisitData, som bliver en af de store opgaver på Anne Villemoes skrivebord, når hun 1. maj tiltræder som ny udviklings- og kommunikationsdirektør i VisitDenmark. Det skriver Turistmonitor.

”Jeg har meget naturligt ikke fuldt overblik over området endnu, men det er klart, at jo bedre datagrundlag du har, jo bedre udgangspunkt har du for at udnytte dine resurser. En af de opgaver, der venter, er at sikre VisitData flyvehøjde, og jeg kan som en forhåbentlig motiverende leder være med til at sikre, at vi bruger kræfterne rigtigt,” siger Anne Villemoes.

turistmonitor.dk

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind