Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Magasinet Gastros mangeårige chefredaktør Jesper Uhrup kalder billigbølgen i restauranterhvervet for en ”fuckfinger til den gastronomiske udvikling”.

Bølgen begyndte med den opsigtsvækkende åbning af restauranten Bouillon, der slog dørene op på Frederiksberg sidste år. Siden har mange tusinde gæster været forbi for at få forretter til 19 kroner og steak frites til 124 kroner.

Senest har Sovino-gruppen meldt ud, at de er på vej med et lignende koncept under navnet Le Petit Rouge.

Hos HORESTA hilser Jeppe Møller-Herskind, der er viceadministrerende direktør, de ultrabillige restauranter velkommen.

”Restaurantbranchen er ligesom alle andre brancher et frit marked, og som organisation hylder vi, at restauratører tænker ud af boksen. Den måde, Torben Klitbo (Bouillon, red.) og nu også Torben Olsen går i markedet på, det er at tænke ud af boksen, siger han.

Jeppe Møller-Herskind mener også, at man skal være meget dygtig til at drive forretning, hvis man skal få regnestykket til at gå op, hvis man skal drive en ultrabillig restaurant.

Læs hele historien på Berlingske.dk

 

HORESTA i P4 om pant på takeaway-emballage

HORESTA var tirsdag morgen i P4, da flere borgmestre foreslår, at det skal være lige så let at genbruge sin pizzapakke eller to-go-kop, som det er med sin sodavandsflaske og øldåse.

Log ind