Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Michel Bernard, der er ny køkkenchef på Hotel Fuglsøcentret har haft en lang og spændende karriere i branchen.
Michel Bernard har været selvstændig i flere år på Vester Skerninge Kro og desuden arbejdet hos Under Lindetræet, Gastroteket, Byens Køkken, Restaurant Kvægtorvet og Steensgaard Herregaardspension.
Seneste ansættelser har været i Odense Kommune, som kok og kulinarisk iværksætter samt Cheval Blanc som køkkenchef.
Peter Brinks, adm. dir. udtaler: ”Vi er enormt glade for at få tilført en så stor kapacitet som Michel Bernard, der kan sætte en ny spændende og kreativ retning for vores køkken”
Privat er Michel bosiddende i Ebeltoft med sin kone.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Årsdag 2024: Digitalisering og AI i fokus
20-09-2024
-
Politikerbesøg på Hanstholm Camping
20-09-2024
PRESSEKLIP
-
Folk myldrede til åbning af ny McDonald's: - Det er ikke bare endnu en i rækken
20-09-2024
-
Michelin-kok Yves Le Lay åbner restaurant i Hellerup
20-09-2024
-
Opsigtsvækkende burgerdiner fra København hitter i London
20-09-2024
-
Fransk bistro er en del af ny københavner-tendens: Her kan du få 6 retter til under 300 kr.
20-09-2024
-
Indisk koncern opkøber dansk feriehusbureau
20-09-2024