Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det klassiske og charmerende provinshotel, Hotel Randers, ligger i hjertet af Kronjyllands hovedstad og topper suverænt stemmesedlerne i kategorien Årets business hotel i Danmark.

Det er danske forretningsrejsende, som har checket ind hos overnatningssteder i hotelkæden Small Danish Hotels i 2023, som har stemt Hotel Randers ind på en førsteplads.

Gæsterne fremhæver især den topprofessionelle kommunikation omkring møde- og konferenceplanlægning, at servicegenerne løber tæt i blodet på alle medarbejdere og køkkenets anstrengelser for at tilfredsstille gæsternes smagsløg.

Dansk rejsegruppe får 11. hotel i Østrig

SkiGroup med Højmark Rejser har fået driften af firestjernet hotel i Tyrol. Dermed har gruppen 11 hoteller i Østrig, hvoraf man ejer seks. Der kigges som noget nyt også efter hoteller i andre lande.

Forskellige udfordringer for hovedstads- og provinshoteller

Mens landets hoteller ser omkostninger som deres største udfordring i øjeblikket, er oplevelsen af andre udfordringer ikke den samme. Konkurrencen er øget mellem hovedstadshoteller, mens provinshoteller oplever andre udfordringer.

Log ind