Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bestyrelsesformand Erik Falck fylder den 8. april 75 år. I 1990 købte Erik Falck sammen med et par andre investorer Dronninglund Hotel i Nordjylland, og det blev startskuddet til en større hotel-karriere end forudset dengang. Fire år senere erhvervedes Hotel Søparken i Aabybro og grundstenen til hotelkoncernen Danske Hoteller A/S var lagt. Det skriver Danske Hoteller i en pressemeddelelse.

I dag omfatter Danske Hoteller A/S 26 hoteller i provinsen. Sidste skud på stammen er det velrenommerede Hotel Pejsegaarden i Brædstrup, som Danske Hoteller overtog den 1. marts i år.

Danske Hoteller A/S har i dag en årlig omsætning på ca. 400 mio. kr. og beskæftiger over 900 hel- og deltidsansatte på landsplan.

Erik Falck har som bestyrelsesformand i hele perioden været dynamoen og den drivende kraft i opbygningen af hotelvirksomheden, som i dag har omkring 2.400 aktionærer over hele landet.

80.000 ledige hoteljobs i USA

USA’s hotelbranche kæmper for at skaffe flere medarbejdere, i år forventes ansat 45.000 nye. Manglen på arbejdskraft tvinger lønningerne op, det kan betyde dyrere hotelovernatninger.

Log ind