Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

En millionvestering skal være med til at trække flere gæster til den danske forlystelsespark Fårup Sommerland. Det skriver Finans.

Satsningen kommer, efter at den våde sommer i fjor langt fra stoppede tilstrømningen til den nordjyske forlystelsespark. 

Fårup Sommerland åbner den nye sæson sidst i april. Det med bl.a. investering i en stor renovering og opgradering af Aquaparken, der af selskabet selv regnes som Danmarks største vandland. Blandt nyhederne er to høje og lange vandrutsjebaner, et nyt børnevandland og andre opdaterede faciliteter. Desuden er der bl.a. lavet opgradering på selskabets campingplads.

Læs hele historien her: finans.dk

Brøchner ekspanderer i Carlsberg Byen

I 2025 vil den københavnske hotelkæde Brøchner Hotels slå dørene op for endnu et hotelkoncept i Carlsberg Byen. Konceptet er tæt forbundet med kædens Hotel Ottilia, og baserer sig på erfaringer fra lignende koncepter.

Turismeerhvervet går fri af sparekniv

HORESTA glæder sig over, at turismen går helt fri af regeringens forslag til sanering af erhvervsstøtten. Samtidig er organisationen meget tilfreds med forslaget om en skattelettelse ved generationsskifter

Log ind