Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Københavns Politi forlænger tre såkaldte nattelivszoner samt et forbud mod at køre i zonerne om natten, så de gælder frem til juni 2025. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Forlængelsen betyder, at personer, der er blevet dømt for visse former for kriminalitet og har fået et nattelivsforbud, fortsat ikke må færdes i de udpegede zoner mellem midnat og klokken 05:00 om morgenen. De må heller ikke besøge serveringssteder i områderne i det samme tidsrum.

I alt er der fire etablerede nattelivszoner i København. De dækker områder omkring Gothersgade, Vesterbrogade ved Rådhuspladsen, Kødbyen og Vestergade. Alle fire gælder indtil den 31. maj 2025.

Også et kørselsforbud er blevet forlænget, som betyder, at politiet har forbudt natlig kørsel.

Forbuddet retter sig mod det, som politiet betegner som ikke-nødvendig kørsel i de såkaldte nattelivszoner. De mennesker, der bor i områderne, må gerne køre om natten.

Efter kritik: Ombygning af ikonisk hotel stoppet

Efter at arkitekter har udtalt hård kritik af en forestående facaderenovering af det ikoniske SAS-hotel i København, er ansøgningen nu trukket tilbage. Samtidig forsøger en forening nu at få bygningen fredet.

SF klar med ny vision for turisme i København

En ny turismeafgift, strategisk placering af destinationer i nye bydele og en begrænsning af fuldtids-udlejning via AirBnB er bare nogle af de forslag, som SF i København vil fremlægge i løbet af efteråret i Borgerrepræsentationen.

Log ind