Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Guldsmeden Hotels’ femstjernede Manon les Suites i de indre København får en ny hotelchef. Christian Hjortkjær kommer fra Københavns største hotelkoncern, Arp-Hansen Hotel Group, hvor han har sagt pænt farvel efter 17 år, de seneste 10 år som salgschef for MICE (Meetings, Incentives, Conferences og Events). Det skriver Turisme24.dk.

Christian Hjortkjær overtager efter Chris Juel Nielsen, som er blevet hentet til Guldsmedens nyeste hotel i København, Bryggen Guldsmeden Hotel tæt på Islands Brygge, som assisterende hotelchef.

“Jeg havde ønske om at prøve noget nyt efter 17 gode år i salget hos Arp-Hansen. Jeg kunne tænke mig at stå i spidsen for et hotel – og jeg har altid haft et godt øje til Guldsmeden Hotels, deres fantastiske hoteller og bæredygtige udgangspunkt, der går hånd i hånd med fantastiske gæsteophold på deres boutiquehoteller,” siger Christian Hjortkær.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Overskud hos Billund Lufthavnshotel

Billund Lufthavnshotel ApS har igen overskud. Det fremgår af det seneste regnskab for 2023, som virksomheden netop har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen

Log ind