Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I 2020 indgik Tønder Kommune en handel med den tyske virksomhed Überseeinsel GmbH om en projektgrund i Havneby på Rømø.

Virksomhedens intention er blandt andet at opføre 72 hotellejligheder, men det kan der nu blive sat en stopper for, hvis ellers et flertal i Tønder Kommunes byråd får det, som de ønsker. Det skriver Turisme24.dk.

Det sker efter, at et projekt i Kongsmark på Rømø har vakt bekymring blandt politikerne, fordi borgere og sommerhusejere på øen har kritiseret projektet.

Lokale og sommerhusejere er bekymrede for, at hytterne skaber ekstra trafik og et pres på parkeringsfaciliteter i området, og at de kommer til at ødelægge stemningen, og i starten af september resulterede det i, at en lokal sommerhusejer politianmeldte Tønders borgmester Jørgen Popp Petersen (SP), og fire andre navngivne politikere og embedsfolk for 15 punkter, som inkluderer pligtforsømmelse samt embeds- og magtmisbrug.

Borgmester Jørgen Popp Petersen ønsker ikke at kommentere på sagen for nuværende, men nøjes blot med at konstatere, at en så drastisk beslutning, som flertallet lægger op til, skal tages på et oplyst grundlag.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Planer om stort luksushotel lever atter

Egentlig havde investoren lagt sin egen plan om et nordjysk luksushotel i graven, fordi projektet blev for dyrt. Men efter at en ny partner har meldt sig i projektet, lever drømmen på ny.

Log ind