Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Malene Friis, som har 30 års erfaring fra hotelbranchen i både ind- og udland bliver ny adm. direktør for hotellet Park Lane Copenhagen i Hellerup. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Malene har været 15 år hos Arp-Hansen Hotel Group, heraf ti år som Chief Operating Officer, og ti år som hoteldirektør på flere københavnske hoteller. Derudover har hun stået i spidsen for blandt andet koncepter, strategi og drift af flere højt profilerede åbninger af hotel og eventhuse.

“Jeg glæder mig utroligt meget til opgaven og det er en drøm, der går i opfyldelse, når jeg bliver betroet nøglerne til Park Lane Copenhagen. I foråret 2024 slår vi dørene op til et helt nyt kapitel i det totalrenoverede, eksklusive hus i hjertet af Hellerup. Jeg glæder mig til at finde teamet, der har det passionerede værtskab i blodet og sammen med dem opbygge et mødested for både de lokale og tilrejsende,” siger Malene Friis.

Park Lane Copenhagen forventer at åbne 1. maj 2024. Malene Friis starter den 1. december 2023.

Planer om stort luksushotel lever atter

Egentlig havde investoren lagt sin egen plan om et nordjysk luksushotel i graven, fordi projektet blev for dyrt. Men efter at en ny partner har meldt sig i projektet, lever drømmen på ny.

Log ind