Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sløret for næste års budget i Københavns Kommune er løftet. Den nye budgetaftale er blevet indgået af Socialdemokratiet, Det Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Venstre, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti i hovedstaden. Det skriver Turisme24.dk.

Udover investeringer i blandt andet infrastruktur, sociale forhold og en sænkning af indkomstskatten har politikerne også afsat midler, der skal benyttes til at afvikle fremtidige kulturarrangementer i byen og styrke hovedstadsturismen.

I løbet af drøftelserne er aftaleparterne blevet enige om, at man fortsat vil afsætte midler til de indsatser for erhvervs- og turismefremme, som Copenhagen Capacity og Wonderful Copenhagen står bag.

Derfor bevilger man én million kroner årlig fra 2024 til og med 2027 til City of Congresses, der i samme periode ligeledes tildeles 600.000 kroner, som skal benyttes til at styrke organisationen, der arbejder med erhvervsturismen.

Copenhagen Capacity bevilges 2,3 millioner kroner om året fra 2024 til 2027 til brug ved erhvervs- og turismefremmende arbejde.

Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login

Log ind