Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Bent Thodsen, indehaver af Hanstholm Camping og formand for HORESTA Camping, er mildt sagt utilfreds med, at Thisted Kommunes udvalg for erhverv, klima, miljø og teknik, i har behandlet en sag om muligheden af at lave yderligere 14 parkeringspladser til autocampere ud over de tre, som allerede er etableret. Det skriver Nordjydske.dk.

Han mener, at kommunen med forslaget om at lave særligere parkeringspladser til autocampere på attraktive lokaliteter, vil underminere forretningsgrundlaget for kommunens campingpladser.

Bent Thodsen mener, at selv om parkeringspladserne til autocampere forsynes med tidsbegrænsning for opholdet - og med et skilt med opfordring til at overnatte på en etableret campingplads, vil virkeligheden vise, at der etableres 17 "minicampingpladser".

Thisted Kommune har gennem flere år forsøgt at finde en løsning på problemet med stadig flere autocampere, som bruges til overnatning på p-pladser, skovveje og andre lokaliteter i kommunen, hvor det ikke er tilladt.

Læs hele historien på nordjyske.dk – kræver login

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind