Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Der er et stort potentiale i møde- og erhvervsturismen for København, og derfor har Wonderful Copenhagen sat alt ind på at vise, hvad hovedstaden kan byde på, når 500 nøgleaktører inden for møde- og kongresbranchen i dag afslutter deres konference i København. Det skriver Turistmonitor.dk.

Det er både europæiske og amerikanske aktører, som er kommet til København i forbindelse med en stor global videns- og netværkskonference i Bella Center, hvor BellaGroup og Wonderful Copenhagen i fællesskab har det danske værtskab.

Særligt kongresejerne er interessante gæster for København, lyder det fra erhvervsminister Morten Bødskov (S).

“Møde- og erhvervsturismen bidrager markant til turismeomsætningen i Danmark, også uden for højsæsonen. Når vi i Danmark tiltrækker store internationale kongresser og konferencer, skaber det ikke bare omsætning for virksomhederne i perioder, hvor der ellers er færre gæster, det viser også Danmark og danske styrkepositioner frem for vores omverden,” siger erhvervsministeren

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Detailhandlen er klar i spyttet. Vestkysten skal på finansloven

De knivskarpe argumenter er linet op, når erhvervsminister Morten Bødskov (S) og Anni Matthiesen (V) besøger Vestkysten i dag. Turismens betydning for detailhandlen og benspænd for udvidelse af overnatningskapaciteten er nogle af emnerne på dagsordenen.

Wonderful Copenhagen blander sig i vestkystdebat

Wonderful Copenhagen præciserer nu i fem punkter organisationens rolle i dansk turisme og den tilhørende finansiering. Præciseringen kommer i kølvandet på debatten om statsstøtte til Partnerskab for Vestkystturisme.

Log ind