Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De danske campingpladser mister momentum, når man kigger på branchens plads i den samlede danske turismeindustri. Det skriver Turistmonitor.dk.

Derfor har campingbranchen længe råbt på lempede rammevilkår for bedre at kunne udvikle deres pladser med større hytter, nye overnatningstyper og flere fastliggerpladser i takt med ændringerne i turisternes adfærd og behov.

Det råb har Venstres turismeordfører Anni Matthiesen hørt, og på hendes opfordring og initiativ blev der i september afholdt en lukket eksperthøring på Christiansborg om campingreglementet.

Efter den lukkede høring har udvalgets medlemmer stillet et opfølgende spørgsmål til minister Louise Schack Elholm, hvor udvalget spørger, hvorledes ministeren forventer at følge op på udvalgets lukkede høring om udfordringer og problemstillinger i forbindelse med campingerhvervet og campingreglementet.

Ministeren har endnu ikke besvaret spørgsmålet overfor udvalget.

Til den lukkede høring var ligeledes indkaldt repræsentanter fra HORESTA, Kommunernes Landsforening, Autocamperrådet, Foreningen af Lystbådehavne i Danmark, Dansk Kyst- og Naturturisme og Dansk Camping Union.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Log ind