Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Aarhusianske Tivoli Friheden kan nu melde sig ind i den fortsat lille skare af forlystelsesparker, der har opnået Green Attraction-certificeringen, attraktionernes svar på Green Key, der blev lanceret den 30. august 2022 af HORESTA og Friluftsrådet. Det skriver Turisme24.dk.

Certificeringen betyder, at forlystelsesparken lever op til en række krav, der for eksempel omfatter affaldssortering, økologi, rengøringsmidler, et lavere energiforbrug med mere.

“Vi er rigtigt glade for Green Attraction-certificeringen og den anerkendelse, der ligger i det. Men det er ikke et endemål men en del af en rejse, hvor vi hele tiden undersøger, om der er noget vi kan gøre anderledes,” fortæller Henrik Ragborg Olesen, direktør i Tivoli Friheden.

Tivoli Friheden er ikke den eneste forlystelsespark i Danmark, som har opnået Green Attraction-certificeringen. Det har Fårup Sommerland og Tivoli i København også.

Læs hele historien på turisme24.dk

Givskud Zoo er certificeret som Green Attraction

I mange år har Givskud Zoo - Zootopia arbejdet på at gøre driften af parken mere miljøvenlig og bæredygtig. Og nu har parken så fået et bevis på sit engagement i den grønne omstilling. Parken er nemlig blevet certificeret som en Green Attraction.

Overskuddet er vokset hos kendt forlystelsespark

Den tragiske ulykke, som ramte Tivoli Friheden i 2022 betød, at 2023 blev et år uden forlystelsesparkens største attraktion. Det til trods lykkedes det for parken at øge overskuddet, og samtidig er besøgstallet hævet markant.

Log ind