Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Økologisk frugt og grønt, økologisk hjemmebagt brød og økologiske drikkevarer er noget af det, der har fået Hotel LEGOLAND op på over 40 procent økologiske råvarer over de seneste måneder. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“Vi er rigtig stolte over, at vi nu har fået det økologiske spisemærke i bronze, som vi har arbejdet på rigtig længe. Det er en holdindsats på tværs af vores køkken, bageri og restaurant, hvor alle har ydet en kæmpe indsats for at nå vores fælles mål om at få det økologiske spisemærke”, siger Kari Brandsgård, der er Hotel Director på Hotel LEGOLAND.

De fleste kan godt relatere til, at man gerne vil spise mere økologisk, men der følger ofte en større udgift på madbudgettet med. Men det har ikke været tilfældet på Hotel LEGOLAND.

I pressemeddelelsen skriver virksomheden blandt andet, at de har bevæget sig væk fra buffeten for i stedet at servere portionsanretninger. Derudover har de ændret fokus, så de oftere ser kødet som tilbehøret og grøntsagerne som det primære.

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind