Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I slutningen af september måned meddelte Mette Falkenberg Rasmussen, at hun stoppede som direktør for politik og bæredygtighed i HORESTA. Nu har erhvervsorganisationen fundet en afløser i form af Maria Olafsson, som har været politisk konsulent for HORESTA siden april 2023 og altså fremover får titlen politisk chef. Det skriver Turisme24.dk.

Maria Olafsson har en kandidatgrad i dansk fra Københavns Universitet. Før hun kom til HORESTA, var hun mellem 2016 og 2023 politisk medarbejder i Venstre, hvor hun blandt andet bidrog med politisk rådgivning samt kommunikations- og pressearbejde.

“Restauration- hotel- og turismebranchen had me at hello, og det er et kæmpe privilegium at arbejde for et erhverv, der skaber så meget værdi på så mange planer. Derfor fortjener virksomhederne også de allerbedste rammevilkår, og dem knokler vi for at forbedre hver eneste dag. Der er nok at tage fat på, og jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med politikerne i kommuner, på Christiansborg og i Bruxelles,” skriver Maria Olafsson.

Læs hele historien på turisme24.dk

Log ind