Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ulvshale Badehotel på Møn har ligget forladt de sidste 18 år. Hotellet blev bygget i 1916, og i 1970’erne blev det udvidet med flere værelser og en indendørs pool. I 1976 gik hotellet dog konkurs, og siden har det fungeret som europahøjskole, behandlingshjem for mennesker med misbrug og asylcenter. Det skriver Turisme24.dk.

Men nu sker der noget. I disse dage er den gamle hotelruin ved at blive revet ned, og det er for at skabe plads til et nyt badehotel, der skal ligge på adressen.

Bag det nye hotel står Steffen Steffensen, som er bestyrelsesformand for den familieejede virksomhed, Liselund Fontænen.

Steffen Steffensen, fortæller, at det er planen, at det nye byggeri skal bygges i gammel stil. Hotellet ligger i et af Danmarks ældste sommerhusområder med huse i oprindelig stil, og samtidig er det planen, at det nye hotels stil skal være tilsvarende med den oprindelige hovedbygning fra 1930’erner.

Det er også planen, at byggeriet skal være bæredygtigt i træ. Det er dog stadig ikke til at sige præcis, hvordan det nye hotel kommer til at se ud, da der endnu ikke er lavet tegninger, og da byggeriet først går i gang om nogle år.

Læs hele historien på turisme24.dk

Log ind