Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I starten af september måned kunne aalborgensere ærgre sig over, at byens eneste restaurant, der har vundet anerkendelse fra Guide Michelin, Restaurant Tabu, var gået konkurs.
Men restauranten blev for to uger siden reddet af en danske erhvervsmand, som i første omgang ønskede at være anonym ifølge manden bag Restaurant Tabu, Michael ’Miv’ Pedersen.
Nu er det dog imidlertid kommet frem, at det drejer som 40-årige Karsten Jensen, som ejer Aarhus Administrationsbureau, som i en årrække har varetaget økonomistyringen for Restaurant Tabu. Det skriver Turisme24.dk.
Karsten Jensen ønsker ikke at fortælle, hvor mange penge, han har investeret i Restaurant Tabu, men han siger blot, at beløbet overstiger syv cifre.
Læs hele historien på turisme24.dk – kræver login
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025