Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Til foråret åbner Petter Stordalen et nyt hotel i København. Det skriver Finans.dk.

Hotellet er en del af den svenske hotelkæde Hobo, der slår sig op på at vende den klassiske hoteloplevelse på hovedet og være rebelsk i sin tilgang. Det nye hotel kommer til at ligge i hjertet af København i den bygning, der i dag huser Hotel Mayfair.

Hotellet bliver det eneste af sin slags på dansk grund, men det betyder ikke, at den norske hotelejer er færdig med at skyde penge i dansk oplevelsesindustri.

Indenfor de kommende år forventer Petter Stordalen at åbne de første danske hoteller udenfor hovedstaden.

“Det er en drøm at åbne flere hoteller i Danmark. Danmark er helt unikt, og derfor er det også klart, at Strawberry fortsat skal vokse her. Der er så mange unikke ting, som bl.a. Tivoli, historiske steder, kunstmuseer og danske pølsevogne. Jeg elsker København, men ambitionen er også at åbne udenfor København. For at det kan blive en realitet, skal vi først etablere os i hovedstaden, hvilket vi er godt i gang med,” siger Petter Stordalen.

Læs hele historien på finans.dk

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind