Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter svære overvejelser har værtsparret i de næsten 150 år gamle bygninger, Sanne Juul Jensen og Lars Bonde Sejerup, besluttet, at det ved udløbet af deres forpagtningsaftale med Kellers Badehotel & Spisehus næste efterår er tid til at indlede et nyt kapitel i arbejdslivet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Claus Sørensen Ejendomme A/S købte af veneration for Fanø og stedets historie Kellers i foråret 2014, og Sanne og Lars blev de første og hidtil eneste forpagtere af hotellet og restauranten.

Ejendomsadministrator Lene Wolff Larsen, Claus Sørensen Ejendomme A/S, beklager, at samarbejdet ophører om godt et år, men har forståelse for, at forpagterne ønsker at realisere nye drømme.

Kellers var fra opførelsen i 1876 konditori og overgik senere til hotel- og restaurationsdrift. Dele af stedets historie fortaber sig i glemslen, men det nuværende værtspar har flere gange haft besøg af Carl Svendsen, hvis far af samme navn langt tilbage i forrige århundrede overtog det konkursramte konditori og med sin overtjenerbaggrund omdannede det til restaurant.

Vil forvandle kendt tv-tårn til hotel

En amerikansk hotelkoncern har betalt 2,4 milliarder kroner for et tv-tårn, der tidligere har været Londons højeste bygning. Planen er, at det på sigt skal omdannes til at tage imod gæster.

Log ind