Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Efter to sommercamps for 70 udsatte børnefamilier i sommers, har Nyborg Strand indgået aftale med Kirkens Korshær om at afvikle yderligere to sommercamps om året de næste fem år.

“Vi er enormt stolte af vores samarbejde med Kirkens Korshær, der giver os mulighed for at invitere ca. 240 personer om året på all inclusive sommerferie her på Nyborg Strand. Dette års to sommercamps er noget af det mest rørende, jeg har oplevet og glæden i familiernes øjne står lysende klart for mig endnu. Både jeg og alle mine kolleger på hotellet glæder os til at gentage succesen og kunne være med til at sprede glæde hos endnu flere familier, som ellers ikke har mulighed for at komme på ferie,” fortæller Jan G. Larsen, direktør på Nyborg Strand.

Det er Kirkens Korshær, der står for at finde de familier, der skal med på Nyborg Strand, i deres 19 lokale afdelinger for familiestøttende arbejde. I sommers deltog familier fra afdelingerne i Randers, Haderslev, København og Aakirkeby.

Vil forvandle kendt tv-tårn til hotel

En amerikansk hotelkoncern har betalt 2,4 milliarder kroner for et tv-tårn, der tidligere har været Londons højeste bygning. Planen er, at det på sigt skal omdannes til at tage imod gæster.

Log ind