Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I løbet af sommeren var autocampere et omdiskuteret emne i turismedebatten på Rømø, der hvert år får besøg af et ikke undseeligt antal autocampister. For nogle af øens borgere oplever autocamperne som en gene. Det skriver Turisme24.dk.

Nu har kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune været til orienterende møde med kommunens direktør for teknik- og miljøområdet, Michael Holst, og Dansk Kyst- og Naturturisme, og her luftede politikerne et ønske om, at kommunen skal have en strategi for autocampere.

Michael Holst oplyser, at strategien skal laves i første kvartal af 2024, så den er klar til den kommende sæson, der starter omkring påske.

Konkret vil man se på at lave skiltning i områder i kommunen, hvor man gerne vil have autocampister til at overnatte, og faciliteter med rindende vand og mulighed for at tømme gråvand er også med i overvejelserne.

Michael Holst vurderer i øvrigt ikke, at kommunen vil kunne nå at etablere faciliteter til autocampere inden næste sæson, hvis kommunens politikere vælger at give penge til det.

Læs hele historien på turisme24.dk

Log ind