Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Visionen om at etablere en ferieby i Stege med op mod 500 nye ferieboliger, hotel, restauranter, butikker, wellness- og vandoplevelser samt 25 pælebårne feriehuse på vandet, er ét skridt tættere på realisering. Det skriver Turistmonitor.dk

Projektet, der tager udgangspunkt i rammerne af byens gamle sukkerfabrik, har været undervejs siden 2015 og har været midlertidigt bremset af klager om projektets påvirkning af den lokale natur.

Men nu har Miljø- og Fødevareklagenævnet endeligt afvist de sidste klager og stadfæster derved Vordingborg Kommunes lokalplan for et feriecenter og Kystdirektoratets tilladelse til etablering af 25 feriehuse i vandet.

“Vi mener, at vi har lavet Danmarks bedste ferieby-projekt. Det har en unik beliggenhed ned til vandet og er nabo både til et beskyttet naturområde og til den hyggelige middelalderby Stege. Og som de første i Danmark har vi tilladelse til at bygge 25 skønne ferielejligheder ude i vandet - op til 150 meter fra kysten ud for en nyanlagt strand. Det bliver helt enestående,” siger Thore Andersen, der er bestyrelsesformand i Sukkerfabriken.

Læs hele historien på turistmonitor.dk

Log ind