Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Står den på masser af julefrokoster den kommende tid? Javel. Og du har tænkt dig at drikke dig plørefuld hver eneste gang? Jaså.

Men inden det kommer så vidt, er det tilladt at tænke sig om og lægge sig bare én ting på sinde: Tal ordentligt, ikke mindst til det personale, der sørger for, der hele tiden er mad og drikke at kaste sig over. Det er essensen i en landsdækkende kampagne som hotellernes og restauranternes brancheforening HORESTA har iværksat, skriver AvisenDanmark.dk.

“Når julefrokost-stemningen bliver blandet med alkohol, sker det desværre nogle gange, at personalet i restauranterne bliver udsat for forskellige former for grænseoverskridende adfærd fra gæsterne. Det kan være alt fra verbale overfusninger og respektløs opførsel til seksuel chikane. Det er selvfølgelig ikke i orden, for alle skal kunne gå trygt på arbejde og blive behandlet ordentligt uanset, hvor festlig stemningen bliver,” siger Pia E. Voss, der er administrerende direktør i HORESTA.

Læs hele historien på avisendanmark.dk

Deltag i ESG-workshop til Hotel Insights 2025

Hvordan arbejder din virksomhed med ESG-rapportering? Deltag og få inspiration i ESG-workshop efter Hotel Insights 2025. Her går vi helt tæt på dine egne data og giver dig konkret sparring.

Kold College vinder Young Chef 2025

Fire hold fra gastronomiuddannelser i hele landet dystede i smag, kreativitet og samarbejde – og Kold College trak det længste strå på hjemmebane til Young Chef 2025.

Log ind