Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Regeringen har mandag indgået en historisk bred finanslovsaftale for 2024. Aftalen er indgået sammen med Socialistisk Folkeparti, Danmarksdemokraterne, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Alternativet og Nye Borgerlige. Det skriver Turistmonitor.dk.

Fra HORESTA bliver der sendt positive ord ud i offentligheden om Finanslov 2024, og brancheorganisationen glæder sig udover de fem millioner kroner til vestkysten også over bevilling på 1,5 millioner kroner til Bocuse d’Or og Kokkelandsholdet.

Når Danmark deltager i internationale konkurrencer som Bocuse d’Or, er det samtidigt et udstillingsvindue for, hvad vi kan herhjemme. Det er ligeledes positivt, at der også allokeres penge til udviklingen af vestkysten, som er en af dansk turismes store vækstmotorer. Vi har længe haft et ønske om at turismen bliver spredt mere ud, og det vil bevillingen hjælpe med,” siger Jeppe Møller-Herskind, som er kommerciel direktør i HOERSTA.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind