Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Torsdag var fem unge fra branchen inviteret på scenen til HORESTAs årsdag i MCH Messecenter Herning for at give deres perspektiver på fremtidens arbejdsplads set med fremtidens arbejdskrafts øjne.

De fem unge i forskellige stillinger og ansættelsestyper elsker deres branche, men flere af dem har oplevet ting, der er nødt til at blive lavet om på for at sikre, at branchen forbliver attraktiv. Det skriver Turistmonitor.dk.

Selvom gennemsnitsalderen ved HORESTAs årsmøde nok var på den anden side af 30 år, så var det i særdeleshed unge under 30, der var i fokus.

Blandt andet blev den 21-årige tjenerelev Amalie Druekær Rasmussen hyldet med en fællesskål på scenen for at fejre hendes sølvmedalje i Euroskills i Gdansk i september.

Også sociolog Eva Steensig talte i sit oplæg tidligere på dagen om ungdommen, og hun lagde ikke skjul på, at de yngre generationer har andre forventninger til, hvad en arbejdsplads og en leder skal kunne tilbyde. De er mere kritiske, stiller flere krav og vil gerne have et fællesskab på arbejdspladsen. Men de er også mere sårbare, bange for at fejle og er afhængige af individuel anerkendelse.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Log ind