Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Destination Himmerland bringer nu deres viden om områdets kultur og historie i spil i et samarbejde med Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser. Det skriver Turistmonitor.dk.

Samarbejdet har til formål at give nye kursister en værdifuld introduktion til området.

“At være på kursus skal ud over de faglige aktiviteter vi selv skaber via undervisningen, også være en helhedsoplevelse – så derfor ser vi frem til et konstruktivt samarbejde med Destination Himmerland til gavn for kursister og elever i deres fritid,” lyder det fra Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser.

Som en del af partnerskabet vil materiale, der giver kursisterne et indblik i de oplevelser og aktiviteter, der er tilgængelige i Himmerland, være til rådighed i kursuskantinen og på TV’erne i deres værelser.

Håbet er, at initiativet vil være med til at give kursusdeltagerne et indblik og en forståelse for Himmerlands udvalg af kulturelle, rekreative og naturskønne aktiviteter.

Læs hele historien på turistmonitor.dk – kræver login

Lær at forbedre din virksomheds indtægter

HORESTA inviterer den 14. maj på kursus i Revenue Management, hvor du vil få præsenteret en række værktøjer til at optimere salg, kundeservice og at forbedre indtjeningen.

Log ind