Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madværkstedets menu var i år mere mangefacetteret end nogensinde.
På programmet var kendte kokke som Claus Holm og Michael Museth, fagkonkurrencer som Årets Kok og Årets Tjener samt ikke mindst de rekordmange udstillere og events, henholdsvis 179 og 40, skriver arrangørerne, MCH Messecenter Herning i en pressemeddelelse.
De nye VIP-køkkener, der på samme tid tilbyder private dining og produktpræsentationer, blev også indtaget af Arla Pro, som tager positive erfaringer med derfra.
”VIP-køkkenet har for os fungeret rigtig godt, og samarbejdet med de andre har gjort, at vi industrileverandører kan gå styrket videre og lave flere sjove ting, hvilket jo bare er fedt,” fastslår key account manager i Arla Pro Martin Rosbech.
Han fortæller videre, at Arla Pro i løbet af messen har haft besøg af "vanvittigt mange gode slutbrugere og beslutningstagere".
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025