Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Madværkstedets menu var i år mere mangefacetteret end nogensinde.

På programmet var kendte kokke som Claus Holm og Michael Museth, fagkonkurrencer som Årets Kok og Årets Tjener samt ikke mindst de rekordmange udstillere og events, henholdsvis 179 og 40, skriver arrangørerne, MCH Messecenter Herning i en pressemeddelelse.

De nye VIP-køkkener, der på samme tid tilbyder private dining og produktpræsentationer, blev også indtaget af Arla Pro, som tager positive erfaringer med derfra.

”VIP-køkkenet har for os fungeret rigtig godt, og samarbejdet med de andre har gjort, at vi industrileverandører kan gå styrket videre og lave flere sjove ting, hvilket jo bare er fedt,” fastslår key account manager i Arla Pro Martin Rosbech.

Han fortæller videre, at Arla Pro i løbet af messen har haft besøg af "vanvittigt mange gode slutbrugere og beslutningstagere".

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind