Tivoli kommer ifølge en fondsbørsmeddelelse ud af 2022 med et overskud på 87,5 millioner kroner mod underskud på 47,6 millioner kroner i 2021.

Der gik næsten fire millioner gæster ind ad Tivolis porte, og der er tale om lidt af et comeback i forhold til coronaåret 2021, da 2,4 millioner gæster besøgte Tivoli.

 ”Vi er lettede”, siger Tivolis administrerende direktør, Susanne Mørch Koch, til Politiken.

”I efteråret 2021 var det svært at vide, hvad vi så ind i efter to hårde år med corona, hvor vi var lukket ned i flere omgange. Det er gået langt bedre i 2022, end vi havde forventet, og vi havde virkelig brug for at komme tilbage”, siger Susanne Mørch Koch og siger om årsregnskabet for 2022:

Tivolis besøgstal ligger dog fortsat op mod en million lavere på årsbasis end før corona.

”Vi skal tilbage til besøgstallene fra før corona, men hvornår vi kommer det, tør jeg ikke sige”, siger Susanne Mørch Koch.

Læs hele historien på politiken.dk

Generation Z vil hellere betale for oplevelser

Personer i Generation Z er potentielt interessante for rejsebranchen, da de prioriterer oplevelser højere end ejendele. Aldersgruppen ventes at udgøre 40 procent af forbrugerne i USA i 2030.

Bakken renoverer ikonisk rutsjebane for millioner

Bakken, Danmarks næststørste turistattraktion, spenderer millionbeløb på sin 91 år gamle rutsjebane, så forlystelsesparkens mest besøgt attraktion er i topform til årets sæsonåbning.

Log ind