Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Da restauratør Frederik Nørgaard for præcist et år siden åbnede Restaurant Nögen i Aarhus, blev der trukket på smilebåndet. Ikke fordi det var i "Smilets By", men fordi byens nye restaurant ikke havde noget menukort.
Det får restauratørens nye spisested i Vejle, heller ikke.
”Planen er, at menuen skifter hver dag. For at gøre restauranten så bæredygtig som muligt er det tanken, at retterne skal skabes af gode råvarer, hvor udløbsdatoen nærmer sig”, forklarer Frederik Nørgaard, der også nævner ukurante grøntsager som ingredienser - for eksempel en skæv agurk.
Han har ambitioner om at lave madspild om til en unik smagsoplevelse.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Booking.com udbetaler penge til hotelejere
29-09-2023
-
HORESTA truer nu Booking.com: Betal de danske hoteller inden for to dage, eller vi lægger sag an
29-09-2023
-
Nu ruller millionerne fra bookingkæmpe endelig
29-09-2023
-
Investerer 30 millioner i ny forlystelse: Sommerland vil have endnu flere danske og udenlandske turister
29-09-2023
-
Milliardhandel aflyst: EU forbyder Booking.com at opkøbe platform
29-09-2023
-
Branchestatus: Coronagælden er betalt og konkursbølgen aflyst
29-09-2023