Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når Tivoli åbner den 31. marts, åbner samtidig en ny restaurant, skriver Tivoli i en pressemeddelelse.

Restaurant Kilden rykker ind i de lokaler, som tidligere husede Restaurant Gemyse, og bag gryderne står køkkenchef og medejer Christian Hoffmann, som i en årrække har været køkkenchef på Almanak.

Det er LOCA Gruppen, som i forvejen driver bl.a. restauranterne STUDIO, RADIO og Almanak i Operaen, der står bag den nye restaurant i Tivoli. LOCA Gruppen er sat i verden for at skabe restauranter, der er bæredygtige for både personalet og planeten.

”Vi er meget beærede over, at det er os, der har fået lov til at føre den bæredygtige gastronomi i Tivoli til et nyt niveau. Den gamle have repræsenterer noget unikt dansk, og vi glæder os til at vise gæster fra nær og fjern, hvor langt man kan tage de danske smage”, siger Merete Holst, LOCA Gruppens CEO og ejer.

Log ind