Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den anmelderroste kok og tidligere vinder af den prestigefyldte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem, Andreas Tancula Møller, er ny køkkenchef i SALT restaurant på Admiral Hotel i København.
Med den nye køkkenchef ved roret slår SALT restaurant for alvor tonerne an for fremtidens gastronomiske oplevelser og menuer på Admiral Hotel. Menuer med respekt for det klassiske håndværk, velsmag og sanselige oplevelser.
Andreas Tancula Møller startede karrieren som blot 15-årig på Lolland, og siden da har den nu 30-årige kok gjort karriere ved blandt andet Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025