Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den anmelderroste kok og tidligere vinder af den prestigefyldte kokkekonkurrence Sol over Gudhjem, Andreas Tancula Møller, er ny køkkenchef i SALT restaurant på Admiral Hotel i København.

Med den nye køkkenchef ved roret slår SALT restaurant for alvor tonerne an for fremtidens gastronomiske oplevelser og menuer på Admiral Hotel. Menuer med respekt for det klassiske håndværk, velsmag og sanselige oplevelser.

Andreas Tancula Møller startede karrieren som blot 15-årig på Lolland, og siden da har den nu 30-årige kok gjort karriere ved blandt andet Søllerød Kro, Falsled Kro, Alchemist og Restaurant Møntergade.

Kæmpehotel på vej til kriseramt by

Et hotel med 132 værelser skyder op i Holeby på Lolland, hvor udviklingen de sidste par år ellers er gået tilbage. Hotellet bliver nabo til Factory Lodge, som også rummer et science-center.

Konkursramt badehotel skal gennemrenoveres

Et 200 år gammelt badehotel har været lukket siden 2022, da forpagteren gik konkurs. Nu investerer ejeren i en gennemgribende renovering, og planen er atter at tage imod gæster i starten af 2025.

Log ind