Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

VisitDenmark har tilføjet søgemuligheden Green experiences på den store database GuideDanmark, hvor turister kan orientere sig om alt fra oplevelser og restauranter til overnatningssteder i Danmark. Det skriver Turistmonitor.dk.

”Vi oplever en efterspørgsel fra flere sider. Der er både efterspørgslen fra turisterne, som gerne vil vide noget mere omkring bæredygtige løsninger og oplevelser, og samtidig er der turisterhvervet, som gerne vil fortælle om de grønne løsninger,” forklarer Eva Thybo, der er projektleder for bæredygtighed i VisitDenmark, og fortsætter:

I første omgang er det besluttet at fremhæve de produkter, der enten er Green Key-certificerede, Svanemærket, har EU-blomsten eller Det økologiske Spisemærke.

Eva Thybo fortæller, at valget er faldet på netop de fire certificeringsordninger af flere årsager.

»Det er et bredt udsnit, og så er det certificeringer, hvor vi kender og stoler på parterne, der uddeler dem,« siger Eva Thybo og henviser til brancheorganisationen Horesta, der står bag Green Key, Miljømærkning Danmark, som har ansvaret for Svanemærket og EU-blomsten og Fødevarerstyrelsen, der står bag Det økologiske Spisemærke.

Læs hele historien på Turistmonitor.dk (kræver login)

Log ind