Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Berlingske har gennemgået en række møder og seminarer i de politiske udvalg, siden de nuværende medlemmer af Borgerrepræsentationen tiltrådte 1. januar 2022.

De fleste møder bliver holdt på rådhuset eller på institutioner rundt om i kommunen, men i flere tilfælde har politikerne i forbindelse med budgetseminarer været på konferencehoteller i Helsingør, Køge, Roskilde, Helsinge og Holte.

Ifølge HORESTAs kommercielle direktør, Jeppe Møller-Herskind, vil der være logik i, at kommunen bakker op om de hoteller og restauranter, der betaler kommuneskat.

”Der er et fint og godt rationale i, at kommunen i videst muligt omfang støtter de virksomheder, der ligger i den by, som man selv administrerer,” siger han.

Han kan godt forstå ønsket om ”luftforandring”, hvor politikerne kan komme ud og være i et andet miljø end normalt.

Et års venteliste: Trætopshotel udvider kapaciteten

I 2019 kunne de første gæster indfinde sig i trætoppene hos Løvtags trætopshotel i en skov ved Mariager Fjord. I dag er mere end 2.000 på venteliste til at købe en overnatning, og derfor er der nu en udvidelse i gang, og man har ambitioner andre steder i landet.

Bliv klogere på det udvidede producentansvar

Vi har erfaret, at mange af vores medlemmer bliver omfattet af producentansvar for emballage. Da der stadig er uklarheder om, hvad det i praksis betyder, kommer her et overblik.

Log ind