Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Når franske B&B Hotels den 1. april slår dørene op for deres første danske hotel, er det blot én af efterhånden meget få tomme pletter på kædens europakort, som bliver lappet, skriver Turisme24.dk.

Det er B&B Hotels’ vurdering, at det bliver forholdsvist nemt at tiltrække gæster i Danmark, og derfor er ambitionen, at der inden for få år skal være et B&B Hotel i alle større danske byer.

B&B Hotels danske repræsentant, Ole Mortensen, har tidligere anslået, at der kommer 12 til 15 B&B-hoteller i Danmark i omkring 12 byer. Max Luscher vil ikke selv sætte et tal på, men han mener ikke, at tallet lyder urealistisk.

Hvad han dog gerne vil sige er, at kæden har ambitioner om at være til stede i alle større danske byer. Kæden er aktuelt i gang med at opføre et hotel i Aalborg med 102 værelser, og der vil helt sikkert blive bygget flere hoteller i Danmark. Horsens og Kolding er allerede i pipelinen, oplyser direktøren.

Læs hele historien på turisme24.dk (kræver login)

Ny ejer vil gøre hotel moderne og digitalt

I løbet af sommeren skal værelserne på Hotel Bredehus moderniseres, og i fremtiden vil det være bemandingsfrit på nær i restauranten og selskabslokalerne, hvor der dog også vil ske ændringer.

Log ind