Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
HORESTA har taget initiativ til et netværk, hvor organisationer og institutioner går sammen med eliten i dansk gastronomi for at drøfte, hvordan Danmarks position på den gastronomiske verdensscene bedst sikres. Medarrangører er FOOD, Hotel- og Restaurantskolen i København, Søren Ledet fra Geranium og Rasmus Munk fra Alchemist.
I denne uge holdt netværket sit første møde, skriver Fødevarefokus.dk.
”Omdrejningspunktet for netværket er en fremtidssikring af dansk gastronomi. Vi skal sikre, at branchen har fundamentet for succes på den lange bane, og vi skal diskutere udfordringerne med manglende optag på kokke- og tjeneruddannelse, samt hvordan den næste generation af stjernekokke får mulighederne for at udfolde deres fulde talent”, siger HORESTAs kommercielle direktør, Jeppe Møller-Herskind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA måber over ministers nej
22-09-2023
-
Anonym køber redder konkursramt toprestaurant
22-09-2023
-
Slot skal være et gastronomisk samlingssted
22-09-2023
-
500 internationale nøgleaktører samlet i København: Vi griber muligheden for at sælge hovedstaden som møde- og kongresby
22-09-2023
-
Nye værktøjer skal fremme bæredygtigt byggeri i kyst- og naturturismen
22-09-2023
-
Danske hotelmøbler skal gøre gavn i Ukraine
22-09-2023
-
Park Lane Copenhagen ansætter stærk hotelprofil som adm. direktør
22-09-2023