Generation Z er en betegnelse, der benyttes om de mennesker, som er født mellem 1996 og indtil starten af 2010’erne, og konklusionen i en undersøgelse fra YouGov er, at det kan betale sig for rejsebranchen at sætte sig ind i deres ønsker og prioriteter, skriver Standby.dk.

Det forventes nemlig, at personer i denne generation vil udgøre 40 procent af forbrugerne i USA i 2030, ligesom de vil udgøre 34 procent af landets samlede arbejdsstyrke, og i tillæg hertil adskiller de sig fra ældre generationer på nogle punkter, der gør dem særligt interessante for branchen.

Personer i denne generation orienterer sig nemlig i høj grad mod oplevelser, som de i øvrigt foretrækker at bruge deres penge på fremfor ejendele og andre besiddelser. Det skriver det amerikanske medie TravelPulse.

Tivoli sætter omsætningsrekord

Efter et dårligt år i 2021 kom Tivoli ud af 2022 med et overskud. I øjeblikket er op mod 100 håndværkere ved at gøre haven klar til åbning inden påske.

Brug af teledata skal fremme turismen

Brugen af teledata til at kortlægge turisters færden skal gøre det lettere at markedsføre turistdestinationerne de rigtige steder på det rigtige tidspunkt.

Log ind