Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
To år med underskud i millionklassen blev i regnskabsåret 2022 vendt til et mindre overskud i restaurantkæden Bone’s, skriver Fødevarewatch.
Mens bruttofortjenesten ifølge et dugfrisk regnskab i året voksede til 169,8 mio. kr. fra 137,8 mio. kr. i 2021, vendte driftsresultatet atter retur til det positive, nemlig 3,2 mio. kr. mod minus 4,7 mio. kr. året forinden.
På bunden stod der et overskud på 642.000 kr. mod henholdsvis minus 5,2 mio. kr. og minus 13,8 mio. kr. i de to coronaår. Men det var dog ikke den forbedring, man i Bone’s havde håbet på og forventet.
”Specielt andet halvår 2022 udviser en væsentlig negativ afvigelse mod årets budget, og totalt set er resultatet for året dårligere end forventet,” skriver ledelsen anført af adm. direktør Jan Vinther Laursen i ledelsesberetningen.
Særligt stigende omkostninger har i året presset restaurantkæden. Alene energiomkostningerne voksede med 8 mio. kr.
De første måneder af 2023 har udviklet sig positivt og i overensstemmelse med eller lige over de budgetmæssige forventninger.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Fortsat fremgang i hotelovernatninger i september
13-11-2025
-
Sunset Boulevard lander ny direktør
13-11-2025
-
Rekordvækst i Københavns Lufthavn i årets første tre kvartaler
13-11-2025
-
Burger King satser stort på kinesisk ekspansion
13-11-2025
-
Restauratør i opråb over udeserveringsgebyr: Ét bord koster 12.000 kr.
13-11-2025
-
Debatindlæg: Venstre vil stramme reglerne for korttidsudlejning
13-11-2025
-
HORESTA sætter spot på flytrafikken til Hotel Insights 2025
13-11-2025
-
Kold College vinder Young Chef 2025
13-11-2025
-
Turismepulje skal skabe aktivitet – ikke skrivebordsprojekter
13-11-2025