Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Color Hotel Skagen har altid haft fokus på at vedligeholde sine faciliteter, og på trods af coronanedlukningerne har de seneste år ikke været nogen undtagelse. Det skriver hotellet i en pressemeddelelse.

I 2022 kunne Color Hotel Skagen således præsentere en lang række forbedringer: 24 ferielejligheder har fået nye møbler, suiterne er blevet opgraderet med spabade og nyt inventar på badeværelserne, restauranten er blevet udvidet med flere siddepladser, mens konference- og selskabslokalerne er blevet udstyret med nye møbler, belysning og lydudstyr. Dertil kommer, at hotellet har lagt nye bæredygtige, genanvendelige gulvtæpper fremstillet af genbrugsmateriale på alle gangarealer og hotelværelser i hovedbygningen. I januar i år påbegyndte hotellet desuden en komplet ombygning af køkkenet, der nu står færdigt.

”Vi har investeret cirka 17 millioner kroner i de her vedligeholdelsesprojekter, fordi vi – sammen med vores ejer, Color Line – tror på hotellets fremtid. Vi er Skagens største hotel, og jo flere gæster vi kan tiltrække både i og uden for højsæsonen, jo bedre er det også for byens restauranter og forretninger, som vores gæster gerne besøger,” udtaler hotellets direktør, Rikke Gandrup.

I 2019 blev Color Hotel Skagen certificeret med turistbranchens anerkendte miljømærke, Green Key, og hotellet ønsker at gå forrest, når det gælder miljøvenlige og bæredygtige løsninger. Det er tydeligt i det nye køkken, hvor både udsugningsanlæg, hvidevarer og andre køkkenmaskiner er valgt i energisparende modeller.

Køkkenchef Peter Brandt Møller og hoteldirektør Rikke Gandrup fra Color Hotel Skagen.

Køkkenchef Peter Brandt Møller og hoteldirektør Rikke Gandrup fra Color Hotel Skagen.

Log ind