Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Den nordjyske campingplads Hedebo Strand Camping ved Sæby har startet et nyt projekt, der skal gøre naturen omkring campingpladsen mere tilgængelig for turister. Det skriver Destination Nord i en pressemeddelelse.

Campingpladsen har købt den 200.000 kvadratmeter store nabogrund, som ligger ud til Kattegats kyst. I området ligger der i forvejen 29 sommerhuse, men skoven og naturen er svært tilgængelig.

Derfor er tanken med købet at forbinde campingpladsen med den nyerhvervede jord, så hele området kan blive mere attraktivt for både sommerhusejere, campister og outdoorturister.

Hedebo Strand Camping er en af landets største campingpladser, og har været drevet af samme familie i 55 år. Den står for en stor del af overnatningerne i Frederikshavn Kommune, oplyser Destination Nord.

Læs hele historien på turisme24.dk

HORESTA-formand raser mod nye pladser til autocampere

Det kan aldrig være en kommunal opgave at tilbyde gratis overnatning til turister, siger campingpladsejer – udvalgsformand ser sagen i sammenhæng med muligheden af at indføre kontrol af brugen af p-pladser til autocampere.

HORESTA: Forældede regler skader campingerhvervet

Med 12 millioner årlige overnatninger er campingerhvervet en af de største aktører inden for dansk overnatningsturisme, men det fulde potentiale bliver langt fra udnyttet, mener HORESTA Camping

Log ind