Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I marts sidste år tog hoteldirektør Lui Jensen den beslutning, han havde grublet over i tre måneder. De store bookingportaler vil fremover ikke kunne sælge hans 36 værelser på gourmethotellet Stella Maris.

Efter beslutningen i marts måned sidste år blev han ringet op af Expedia.dk.

”De spurgte, hvad der skulle til for at få os tilbage. Jeg sagde: ”Højst 4 procent”. Så grinede de, så det må have været sjovt”.

Adm. direktør Pia E. Voss fra brancheforeningen Horesta forstår godt uviljen mod at aflevere en stor del af omsætningen til bookingportalerne:

”Jeg ved, at der har været kædehoteller, som har brudt med portalerne. Men jeg må bare konstatere, at alle dem, jeg kender til, er vendt tilbage, fordi portalerne giver synlighed især uden for landets grænser”.

Læs hele historien på politiken.dk (kræver login)

Jyder hentede flest medaljer til DM i Skills

Til årets DM i Skills dystede unge kokke, tjenere og receptionister for at vise deres evner. Her var det særligt de jyske elever, som tog medaljer med hjem fra Roskilde.

HORESTA: Stop unfair konkurrence fra det offentlige

I dag udsættes mange private virksomheder for unfair konkurrence fra offentlige institutioner, når eksempelvis museer, spillesteder eller forsamlingshuse udbyder konferencefaciliteter, overnatninger eller selskabsfaciliteter. Det vil HORESTA have ændret på.

Log ind