Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Koncernchefen i Bellagroup, Christian Folden Lund, efterlyser flere initiativer for at få fyldt Københavns MICE-kalender (Meetings, Incentives, Conferences og Events).

”Vi må erkende, at ligesom man betaler for at få et stort sportsevent til København, så er der også en betaling for at få de store kongresser til byen,” siger Christian Folden Lund til Turisme24.dk og tilføjer:

”Udfordringen er, at nogen skal skrive under på kontrakten til eventen, som hele byen får glæde af. Andre storbyer har det, vi kalder, en kontant city support.”

Koncernchefen tilføjer, at København allerede har city support, men der er øget konkurrence. Skal man have Tour de France til byen, så koster det noget at være værtsby. Og det gør det altså også, hvis man skal lande de største kongresser. Det er både sport og kultur, men også erhverv, siger Christian Folden Lund.

Læs hele historien på turisme24.dk

Kommune øremærker millioner til turisme- og kultur

En række partier på Københavns Rådhus har landet en budgetaftale, hvor der er blevet afsat midler til flere slags turisme. Derudover investeres der i en ny digital løsning til fremtidens storbyturister.

Log ind