Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Koncernchefen i Bellagroup, Christian Folden Lund, efterlyser flere initiativer for at få fyldt Københavns MICE-kalender (Meetings, Incentives, Conferences og Events).

”Vi må erkende, at ligesom man betaler for at få et stort sportsevent til København, så er der også en betaling for at få de store kongresser til byen,” siger Christian Folden Lund til Turisme24.dk og tilføjer:

”Udfordringen er, at nogen skal skrive under på kontrakten til eventen, som hele byen får glæde af. Andre storbyer har det, vi kalder, en kontant city support.”

Koncernchefen tilføjer, at København allerede har city support, men der er øget konkurrence. Skal man have Tour de France til byen, så koster det noget at være værtsby. Og det gør det altså også, hvis man skal lande de største kongresser. Det er både sport og kultur, men også erhverv, siger Christian Folden Lund.

Læs hele historien på turisme24.dk

København går videre med turismeafgift

Det vakte kritik fra turistbranchen, da et flertal af politikerne i Københavns Kommune sidste år stemte for, at man vil have en turismeafgift. På en afstemning torsdag stadfæstede politikerne, at man vil indføre afgiften.

Sæt kryds i kalenderen til HORESTA Årsdag

Gå ikke glip af branchens største netværksdag, når vi torsdag den 21. november samler hele erhvervet til HORESTA Årsdag i København. Dagen bliver fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Log ind