Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Koncernchefen i Bellagroup, Christian Folden Lund, efterlyser flere initiativer for at få fyldt Københavns MICE-kalender (Meetings, Incentives, Conferences og Events).

”Vi må erkende, at ligesom man betaler for at få et stort sportsevent til København, så er der også en betaling for at få de store kongresser til byen,” siger Christian Folden Lund til Turisme24.dk og tilføjer:

”Udfordringen er, at nogen skal skrive under på kontrakten til eventen, som hele byen får glæde af. Andre storbyer har det, vi kalder, en kontant city support.”

Koncernchefen tilføjer, at København allerede har city support, men der er øget konkurrence. Skal man have Tour de France til byen, så koster det noget at være værtsby. Og det gør det altså også, hvis man skal lande de største kongresser. Det er både sport og kultur, men også erhverv, siger Christian Folden Lund.

Læs hele historien på turisme24.dk

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind