Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Agerskov Kro og Hotel tager endnu engang førstepladsen som bedste feriehotel i Danmark. Det står klart efter gæsterne hos landets største hotelkæde, Small Danish Hotels, for syvende år i træk har udpeget stedet som landets mest anbefalelsesværdige hotel.

Vinderen af Årets feriehotel kåres på baggrund af bedømmelser fra gæster, der i løbet af 2022 har overnattet på et af hotelkædens kroer, hoteller, slotte og badehoteller fordelt over hele landet.

Samlet set opnår Agerskov Kro og Hotel den højeste score, og det er særligt værterne og personalets engagement i gæsterne, den fortrinlige service og ikke mindst kroens hjemmelavede mad, der vægter højt hos gæsterne.

Teksten fortsætter under billedet

Agerskov Kro og Hotel endnu engang kåret som bedste feriehotel i Danmark.

Agerskov Kro og Hotel endnu engang kåret som bedste feriehotel i Danmark.

”Vi kniber os i armen. Det er næsten ikke til at tro, at danskerne har stemt os ind på førstepladsen for syvende gang. Det betyder uendelig meget for os, at folk har en god oplevelse, når de besøger os her i Agerskov. Det er især dejligt, at gæsterne fremhæver medarbejderne, som altid møder på arbejde med højt humør og smil på læben,” siger Peter Otte, som er kromand på Agerskov Kro og Hotel.

Log ind